Harju

 

päivää

Keski-Suomessa urheilee poikkeuksellisen lahjakas, nuori yleisurheilijasukupolvi. Vuonna 1994 tai sen jälkeen syntyneitä urheilijoita on tunkeutunut kansalliseen yleisen sarjan kärkikamppailuihin sekä nuorten ikäryhmien kansainvälisiin arvokilpailuihin. On selvää, että tämän urheilijaryhmän parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin ja uusia ilonaiheita on luvassa.

Ilahduttavaa ja merkillepantavaa on se, että lahjakkaita menestyjiä löytyy myös kasvukeskusten ja suurseurojen ulkopuolelta. Yleisurheilu on siis kovassa vedossa paitsi Jyväskylässä, niin myös koko Keski-Suomen maakunnassa.

Vuoden 2018 Kalevan kisat avataan 19. heinäkuuta, mutta sitä ennen urheilijoilla on edessään lukemattomia hikisiä treeenejä, testejä ja valmentautumista tuleviin kilpailuihin. Kutsumme Sinut seuraamaan Harju2018-tiimin matkaa yleisurheilun Suomen mestaruuskisoihin Jyväskylään. Kiitokset tiimin urheilijoille, että avaatte urheilijanelämäänne meille ja kiitokset yhteistyökumppaneillemme, jotka teette tämän kaiken mahdolliseksi!

Pasi Valoranta
Kalevan kisat 2018 pääsihteeri
050 553 8503

Salla Sipponen

Aina iloinen ja elämänmyönteinen Salla on asettanut selvät tavoitteet kohti Kalevan kisoja 2018. Tutustu kiekonheittäjän ajatusmaailmaan voittamiseen vaadittavasta harjoittelusta. Mitä voittaminen vaatii?

-

Menestyksen portaat

Kristian Pulli

Kristianin nälkä voittaa on suuri. Hyppylajeissa menestynyt Jämsän nuori lupaus kävi laittamassa askelmerkit Harjulle jo keväällä 2017. Avainasemassa Kristianin menestykseen on paineensietokyky ja keskittyminen.

Joonas Rinne

Urheilun lisäksi myös taiteellisella puolella tunnetuksi tullut Joonas on uskalian miettein Kalevan kisoista. Perinteikkäät kisat ovat olleet hänelle aina suuressa roolissa tavoitteiden asettamisen kannalta.

-

Harpaten huipulle

Ilari Manninen

Ilari tunnetaan kylmäpäisyydestään. Kisatilanteessa katse kulkee aitojen yli kohti maaliviivaa. Mitalisijoja ahminut nuori herrasmies haluaa pysyä lajinsa kärkikaartissa hinnalla millä hyvänsä.

Emma Koistinen

Tavoitteellinen urheilu on Emma Koistiselle oppimista, kehittymistä, parhaaseen pyrkimistä ja ennen kaikkea ihmisenä kasvamista. Emmalle mikään aita ei ole este. Matkalla Harjun Kalevan kisojen finaalin maaliviivalle jokainen aita, jokainen haaste, on mahdollisuus.

-

Täyttä urheilijan elämää

Ada Koistinen

Urheilu on Ada Koistiselle intohimoinen hyppy itsensä kehittämiseen. Ada etenee päivä päivältä tehokkaasti ponnistaen ja kimmoisasti loikkien kohti menestystä kotoisissa Kalevan kisoissa.

Jyväskylän Kalevan kisojen 2018 sivut on julkaistu!

Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) järjestää vuoden 2018 Kalevan kisat Harjun stadionilla 19.–22. heinäkuuta. Kisat ovat kaiken kaikkiaan järjestyksessään 111:nnet ja kuudennet Jyväskylässä järjestettävät Kalevan Kisat.

Jari Hakalax on vuoden Yleisurheilutietäjä

Minkä yleisurheilulajin olympiaedustaja oli vuonna 1952 Risto Syrjänen, joka on nimetty vuoden rakennusmestariksi 1982?

Siihen ja moneen muuhun kysymykseen vastasi oikein turkulainen Jari Hakalax Kalevan kisojen kisatorilla pidetyssä Yleisurheilutietäjä-kilpailussa.

Yhteistyökumppanit

Harju2018 someseinä